Opgeleverd

Overbroek in Hoensbroek: groen, groot, geweldig!

Veertien 2 onder 1 kapwoningen, zes vrijstaande huizen en één bouwkavel: de percelen en woningen in Nieuwbouwwijk Overbroek vormen een prachtig ensemble. En ook de locatie in het zuiden van Limburg is super. Met vrij uitzicht over de boomrijke groenstrook, sprookjesachtige wandelroutes in de omgeving en het winkelstadje Hoensbroek om de hoek wonen bewoners hier sinds 2020 heerlijk!

image alt

Omgeven door natuur

In Overbroek ligt de natuur binnen handbereik. Met uitzicht op de grote groenstrook, dat de achterliggende sportvelden scheidt van de wijk, proeven bewoners thuis al van het buitenleven. En voor een stevige wandeling of mooie bezienswaardigheid hoeven ze niet ver. Wandelaars halen hun hart op in park Koumenberg, waar je na een korte klim van een uitzicht over de buurt geniet. Maar de highlight is toch wel Kasteel Hoensbroek, een van de grootste kastelen van Nederland! Met slechts een kwartier lopen is dit stukje historie en het omliggende groen te bereiken. Dit maakt Overbroek toch wel een heel unieke plek om te wonen.

image alt

Tot in de puntjes

De woningen van dit project zijn opgeleverd met een compleet ingerichte keuken en badkamer. Iets wat bij een nieuwbouwproject zeker niet vanzelfsprekend is. De keuken - inclusief alle apparatuur - is met een kleur in mat of glans door de bewoners zelf naar smaak gekozen. Elke badkamer is voorzien van luxe MOSA-tegels, kranen van Grohe en sanitair van Villeroy & Boch. Als kers op de taart is ook aan duurzaamheid gedacht. Denk aan zonnepanelen en vloerverwarming, met als resultaat een energielabel A! Zo zit iedereen hier vanaf de eerste dag comfortabel.

image alt

Een soepel proces

In 2018 gingen alle woningen en de bouwkavel van nieuwbouwproject Overbroek in verkoop. Begin 2019 legde bouwbedrijf Jongen B.V. de eerste steen en medio juli 2020 zijn alle woningen opgeleverd. Met uitzondering van de bouwkavel, die later is verkocht en in december 2021 is opgeleverd. De bewoners mogen zich gelukkig prijzen, want deze woningen vormen het slotstuk van Overbroek.