Afwerking woningen in Overbroek in Hoensbroek

Als je op zoek bent naar een nieuw huis, dan let je ook op de afwerking in én rondom je nieuwe woning. Voor de woningen in Overbroek bieden we een compleet pakket van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten. Zo weet je dat je bij oplevering meteen een compleet huis hebt! 

Keuken

In elke nieuwbouwwoning in Overbroek komt een compleet ingerichte keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Je past hem aan op je inrichting, want je hebt keuze uit een aantal verschillende kleuren in mat of glans.

Je kookt op een 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander. Elke keuken krijgt standaard een combimagnetron en een koelkast. De afwas, die hoef je niet meer zelf te doen: de keuken in jouw nieuwe woning is uitgerust met een vaatwasser. 

Sanitair en tegels

De tegels in jouw nieuwe woning zijn van het bekende merk MOSA, de kranen in toilet en badkamer van Grohe. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Meer informatie over de afwerking van badkamer en toilet in de verschillende woningtypes vind je hieronder:

Energielabel A

Op gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid scoort een nieuwbouwwoning hoger dan een bestaande woning. De woningen in Overbroek hebben allemaal het energielabel A. Hoger kan niet, goed voor het milieu én je portemonnee dus!

Alle huizen krijgen vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping. In Overbroek heb je dus nooit koude voeten. Bovendien zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen op het dak. Je wekt zo zelf al energie op.

Hoe en waarom lees het hier Woning met gasaansluiting
  Meer over de woningen